isvafler til fest
Kaffe til fest med barista

Lej en streetfoodvogn – når det er bedst

Hos SweetStreet er vi specialiseret i at levere madvogne – rettere sagt, oplevelser, der nydes på farten. Vi var de første i Danmark til at sælge søde pandekager fra vores specialdesignede pandekagevogne. Siden da har vi udvidet vores sortiment til at omfatte økologisk kaffe fra vores kaffevogne, ægte belgiske vafler og stort sortiment is fra vores isvogne. Dette giver os mulighed for at tilbyde en bred vifte af muligheder for kaffe og dessertvogne, for vores kunder at vælge imellem.

Unikke og specialdesignede pandekagevogne, kaffevogne og mere til streetfood festen

Vores kaffe og dessertvogne er specielt designet og udstyret til, at tilberede hjemmelavede desserter på stedet, samt kolde og varme drikke af høj kvalitet. Når du booker hos os, vil vores erfarne team og baristaer arbejde tæt sammen med dig for, at skabe en menu, der opfylde ønskerne til dit arrangement.

Vi leverer en unik og stemningsfuld streetfood oplevelse når vi er tilstede ved events. Vores flotte vogne skiller sig ud fra de typiske mobile vogne, cykler og knallerter og sikrer, at dine gæster får en oplevelse, de sent vil glemme. Vi har erfaring med alt fra små arrangementer til store festivaler, og vi er uddannede til at levere en service af høj kvalitet og skabe en rigtig god stemning til festen.

Kontakt os i dag for at lære mere om vores street food cateringtjenester og så du kan begynde at planlægge dit næste arrangement.

Streetfood med kaffe, pandekager, vafler og is

Det populære udtryk “street food” dækker over madkulturelle oplevelser som nydes på farten. SweetStreet var den første i Danmark, til at sælge søde pandekager fra egne designede cykler. Sidenhen har SweetStreet udvidet sortimentet med økologisk kaffe, ægte belgiske vafler og dansk fløde is. Mulighederne er mange hos SweetStreet. Vi skiller os ud, da vores vogne er special designede og dermed unikke i forhold til de flest sete mobile cykler, hermed sikrer vi en oplevelse man sent vil glemme.

Pandekager til fest

SweetStreet tilbyder sweet streetfood i form af pandekager til fest – friskbagte, duftende og serveret med et smil på læben. Skal du holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde, reception, firmafest, polterabend eller bryllup, så kan du leje en pandekagevogn, der vil gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse. SweetStreet bager alle pandekager på stedet med friske økologiske råvarer, der sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse. Derudover er vi kendte for vores gode humør og bedste service.
Hvis du udover vores pandekagevogn og isvogn også ønsker noget god økologisk kaffe eller ægte belgiske vafler kan SweetStreet ligeledes levere dette.

Is til fest

SweetStreet leverer dansk lækker flødeis til din fest – serveret med traditionelt tilbehør og et smil på læben. Skal du holde fest så kan du leje en isvogn, der vil give dine gæster og dig en oplevelse i særklasse. Vi tilbyder et særligt udvalg af lækker is, der sagtens kan skræddersyes og også kombineres med en pandekagecykel, der sørger for lækre pandekager til din fest. Alt sammen serveres på stedet med den bedste service som sikrer dine gæster og dig en ganske særlige smagsoplevelse.

Kaffe til fest

SweetStreet har ligeledes lækker økologisk kaffe. Fra SweetStreets kaffevogne serveres der økologisk kvalitets kaffe fra Kontra Coffee. Udover kaffe er det muligt også at få diverse the, chai og varm chokolade. Læs mere på lej en kaffevogn. Der ligeledes serveres ægte belgiske vafler til kaffe – og dermed lidt sødt til kaffen, som man siger. Læs mere om kaffe og belgiske vafler til jeres fest på lej en kaffe vaffel vogn.

Samarbejdspartnere

Vi ved at der nogle gange kræves det helt store kaffe set-up og selv om vi har 6 kaffevogne og mobile kaffebarer, kan vi sagtends komme op på endnu flere kaffevogne med nogle af vores samarbejdspartnere f.eks. fra mobilkaffebar.dk

Få et uforpligtende tilbud til din streetfood fest