arrangement for firma

En kaffevogn eller dessertvogn til firma arrangementet?

Lej kaffevogne og dessertvogne og lad os stå for servering og underholdning

Hos SweetStreet har vi arbejdet med professionel catering til fest og events, fra vores mobile kaffevogne og dessertvogne siden 2009. Som virksomhed har du mulighed for at leje os til den næste firmafest, hvor vi kan stå for både mad, drikke og underholdning for alle gæsterne.

Vi har erfaring med alt fra små virksomheder til de helt store, hvor vi har skulle servere 850 kuverter på 1,5 time. Intet er for stort eller for småt til SweetStreet. Udover vores kaffevogne kan du bl.a. også bestille vores pandekagevogn, isvogn, vaffelvogn, eller æbleskivebod med gløgg og kakao.

Så skal du afholde firmafest i København eller et helt andet sted, hvor du skal forkæle dit personale og kollegaer? Lancere et nyt produkt? Holde lagersalg? Fejre firmaets fødselsdag? Så lad os forsøde dit event og underholde dine gæster med lækre produkter, smil og god musik.

Promover og brand din virksomhed

  1. Vi kan servere vores skønne kaffe i brandede kopper med jeres logo på – vi skal højst bruge 15 dage til produktionen af disse

2.  Vi kan producere bannere til at sidde på vores kaffevogne

3.  Vi kan brande alle vores vogne med magnetskilte med jeres logo

Tilføj blot ønsker i forespørgslen og vi tilføjer dette til bookingen.

kaffe tuk tuk til event

Kaffe, vafler, pandekager og is til virksomheder

SweetStreet bliver samlingspunktet for dine gæster og der bliver noget at snakke om! Hvis det ikke er latte art i kaffen, så er det de hjemmelavede toppings man kan vælge imellem, som får en sød stemning til at opstå.

Vi samler folk med vores søde produkter og skaber smil og grin hvor end vi tager hen. Vi elsker at sprede en god energi og dermed stemning til alle vores arrangementer.

″We don’t count calories, we count memories″

Få et uforpligtende tilbud 

Udtalelser fra vores søde kunder

Vores SweetStreetere vil være med til at få serveringen til at blive en festlig og hyggelig oplevelse, som alle vil huske. Vi har stor erfaring med firmafester og har serveret for virksomheder som f.eks. Tryg, Trustpilot, Statens IT, Lundbeck, Oticon, Mercedes-Benz, Gyldendal, Novo Nordisk, Maersk Drilling, Ole Lynggaard Copenhagen etc.

Se vores mange referencer, som vi har besøgt og været med til at afholde firmafester for, helt tilbage fra 2009.

Den bedste service

Vi havde en isvogn og en kaffevogn til fejring af 90-års jubilæet for vores trofaste bloddonorer. Sweetstreet sørgede for den bedste service, rigtig god gammeldags isvaffel og et stort udvalg af varme og kolde kaffe drikke. Vi vil helt klart samarbejde igen i fremtiden

Bloddonorerne i Danmark 90-års jubilæumsfest

Kan varmt anbefales

Vi har i forbindelse med et event i AP Pension benyttet os af SweetStreet og deres kaffe/vaffel/pandekage vogne. Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, super service, imødekommende og glad personale, god kaffe og lækre vafler/pandekager.
SweetStreet kan varmt anbefales.

AP Pension – Marthine Overgaard Bertelsen

Bruger dem helt sikker næste gang

Det har været en fornøjelse at have SweetStreet på vores byggeplads sidste onsdag. Det er ikke første gang vi har fået SweetStreet til at komme ud på en af vores pladser.
Fra ordre afgivelse til afsluttet arrangement kan vi kun skrive rosende ord om vores oplevelser med SweetStreet. Bruger den helt sikker næste gang vi skal afholdet en mærkedag på pladsen 🙂

Helle Bjørn

Sikke en skøn oplevelse

Sikke en skøn oplevelse, da vi fik besøg af SweetStreet i vores virksomhed!
Alle havde et stort smil på læben, da de gik fra vognen med en lækker tyk vaffel eller saftig pandekage – og med alverdens lækre toppings! Og nogle tog endda lige en ekstra runde:)
Tak for at gøre vores torsdag endnu bedre!

Maiken Andersen Havn

Vores gæster roste dem til skyerne

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

CL Ejendomme

Den bedste kaffe nogensinde

“Den bedste kaffe jeg nogenside har fået” – var en af de kommenterer mine gæste sagde meget til hinanden. Tak fordi I skabte rammen og den bedst mulighed have fest. God service fra start til slut, skønne pandekager, og god stemning fra både de nuttede vogne, musik og for jeres venlighed og helt fantastiske gæstepleje. TAK og slet ikke dækkende 🙂

Tina Ilsted terkelsen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en af vores
kaffe, vaffel, pandekage– eller isvogne