Få en hyggelig julefrokost

Årets firma julefrokost skal da have et sødt og lækkert indslag

Når I skal holde jeres næste julefrokost, så gør den ekstra god og hyggelig med lækre hjemmelavede æbleskiver, pandekager, økologisk kaffe, ægte belgiske vafler eller gløgg og varm chokolade med det hele fra SweetStreet.

Vores kaffevogne, pandekagevogne, vaffelvogne, isvogne eller æbleskivevogn sørger for, at tilføje en ekstra hygge til jeres julefest med den skønne duft, smag og kvalitet.

Vi sørger for, at der er godt humør og julemusik under hele eventet, og vi har stor erfaring med firmajulefrokoster. Vi pynter vores kaffe og dessertvogne op til jul med gran, julekugler, julestjerner og vores medarbejdere er klædt med nissehuer for at skabe den rigtige julestemning. Vil du se mere om æbleskiver – så kig her

SweetStreet elsker den søde juletid og vi bidrager gerne med højt humør til jeres julefest. Kontakt os og hør nærmere om jeres muligheder for en uforglemmelig og hyggelig fest med SweetStreet

Æbleskivevogn til julefest
Æbleskiver til julearrangement
æbleskiver bliver bagt på vores æbleskivepande

Få en ekstra hyggelig oplevelse til jeres næste firmajulefrokost med Sweetstreets kaffe og dessertvogne. Lad os komme og servere varm øko kaffe, lækre æbleskiver bagt på stedet, hjemmelavede pandekager med skønne toppings og de lækreste belgiske vafler.

Vi skaber en hyggelig atmosfære og står får det hele, så I kan slappe af, mens I nyder en god kop kaffe og de lækre søde sager. Book nu og gør jeres næste julefrokost i virksomheden til en hyggelig og smagfuld oplevelse.

Få et uforpligtende tilbud