Kaffevogn til messe

Lej en kaffevogn til din messe eller udstilling

Forkæl dine gæster på din næste messe med en god kop kaffe, økologiske pandekager, belgiske vaffler eller en lækker vaffelis

Hos SweetStreet forstår vi, at messer giver en vigtig mulighed for virksomheder til at fremvise deres produkter og tjenester til potentielle kunder. Derfor tilbyder vi en unik og meget eftertragtet mulighed for, at få ekstra opmærksomhed til standen med vores flotte mobile vogne hvorfra vi kan serverer kaffe, pandekager, vafler og is. Og hvis I ønsker det, kan vi også få trykt kopper o.l. med jeres logo, så jeres brand træder endnu tydligere frem.

Gå ikke glip af de besøgende på jeres messestand

Vi klarer serveringen og arbejder dedikeret med at yde den bedste service fra vores  smilende og professionelle baristaer og teams. I skal ikke stå for noget, vi sørger for det hele. Når I er travlt optagede af andre kunder, så fastholder vi de besøgende som venter på jer, med en god kop kaffe og/eller dessert og en hyggelige lille snak. Og når I selv trænger til det, så er der også en dejlig kop baristakaffe til bemandingen.

Vores vogne er designet til at tiltrække potentielle kunder til din stand, hvilket gør det til en ideel måde at skille sig ud fra konkurrenterne

Kaffe- og dessertvogne til messer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvor mange kan de mon i timen?

Husk at pandekagerne, vaflerne og kaffen spreder en dejlig duft, der kan få potentielle kunder forbi din stand. Det er en hel fest i sig selv. Udover de lækre produkter, bliver de serveret af SweetStreets smilende medarbejdere fra en eller flere flotte cykler eller vogne – alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har været med til messe i blandt andet Bella Centret i samarbejde med f.eks. Gyldendal, Lindhardt og Ringhof/Carlsen og ligeledes på Messe i Odense for EG A/S og i Århus for Gyldendal. Vi har haft en masse forskellige kunder og har fået en masse erfaring omkring messer og besøgende.

Hos SweetStreet er der med garanti ingen mangler, så bare spørg løs og vi finder en løsning som passer dig og dit behov. Vælg den vogn eller de vogne med tilhørende produkt, som du vil have med på din næste messe.

messe-kaffevogne