Kaffevogne

Lej en kaffevogn eller kaffeknallert

og oplev Danmarks flotteste kaffevogne

Med erfaring i branchen siden 2009, kan vi med stolthed levere en mobil kaffebar til jeres næste arrangement? Vores flotte kaffevogne eller kaffeknallerter, er det perfekte valg. De kan lejes til ethvert arrangement – både hos virksomheder og hos private. De er hurtigt sat op og du slipper for at bekymre dig om hvor kaffenvognen skal serveres fra.

En kaffevogn er det samme som en mobil kaffebar, kaffe tuk tuk, kaffe scooter eller kaffeknallert
Når du booker en af vores mange kaffevogne eller en mobil kaffebar, medfølger alt fra en smilende barista, kopper, økologisk mælk, plantebaseret mælk fra Oatly til sødetabletter og skralde spand. Det er den perfekte kaffevogns pakke, hvor du blot kan læne dig tilbage. Vi sørger for, at alle dine gæster kan nyde en god kop varm og friskkværnet økologisk kaffe eller en af vores kaffe-specialiteter.

Hvis det ønskes, så kan vi udover at sprede den skønne duft af friskkværnet kaffe, også sprede ekstra god stemning med den rigtige lounge musik fra vores medbragte højtalere.

Kaffevognene severer kaffe fra det danske risteri Kontra Coffee

Priser fra 3.500 kr. 

Kaffevogn til firmaarrangement
Kaffevogn

Super oplevelse

Vi har i forbindelse med et event i AP Pension benyttet os af SweetStreet og deres kaffe/vaffel/pandekage vogne. Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, super service, imødekommende og glad personale, god kaffe og lækre vafler/pandekager.
SweetStreet kan varmt anbefales.

AP Pension - Marthine Overgaard Bertelsen

Sikke en skøn oplevelse

Vi havde et fantastisk even, som gik langt over vores forventninger. Vi har ikke tidligere haft professionelle baristaer, men det er helt sikkert ikke sidste gang. Det var et rigtig godt element og kaffestandene var velbesøgte, og det bedste af det hele var af det var virkelig nemt for os, da vi jo ikke skulle gøre noget og i stedet kunne koncentrere os om at tage godt imod vores mange gæster. Og de 2 søde baristaer var super servicemindede og smilende hele dagen – stor tak til dem.

VH Cathrine

Profilrejser

En oplevelse du aldrig glemmer

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

Cl Ejendomme

Duften af nykværnet kaffe fra vores charmerende kaffevogne eller kaffeknallerter

Når SweetStreet ankommer til dit kaffe arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet vibe. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet ånden på kontoret eller hjemme hos dig selv. Al servering fra vores kaffevogne foregår iført SweetStreet uniformer, smil og med en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har vores vogne en lille højtaler med og herfra spilles der lystigt den helt rigtige lounge musik. Tag imod kaffevognen, læn dig tilbage og nyd den velduftende friskkværnede kaffe, se de gyldne dråber fra kaffebajonetten, og lyt til kaffemaskinens steamers forsigtige knitren, mens den steamer mælken til den helt rigtige cremede kaffe konsistens.

Så er der serveret kaffe og mon ikke det er tid til at stille sig op, ved siden af kaffevognen og kaffe konversere – velbekomme en smule.

Kontakt os i dag for et godt tilbud på leje af kaffevogn med servering leveret af en SweetStreet barista.

Kaffevogn
Kaffevogn og vaffelvogn

Unikke kaffevogne at vælge imellem hos SweetStreet

SweetStreets kaffevogne er helt unikke. Den ene, “Det Blå Lyn“, synes vi selv er den flotteste og smarteste kaffevogn i hele Danmark. Udover den gode kaffe og te, kakao, Chai latte og Irish coffee, kan den ligeledes servere Iskaffe med sirup.

Vores anden kaffevogn, “Den sorte ridder”, er uden tvivl Danmarks mest effektive kaffevogn, da den både kan servere økologisk kaffe og ægte belgiske vafler m. hjemmelavede toppings.

Vores tredje kaffevogn, “Perry”, er en del større end vores andre kaffescootere og tiltrækker sig endnu mere opmærksomhed hvor end han kører hen. Fra Perry kan vi fra den ene side servere vores skønne kaffe og varme drikke og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings.

Vi har også små og yderst mobile kaffe barer, de kan nemt erstatte en kaffevogn, hvis pladsen er trang.

Vi dækker både København, Nordsjælland – ja faktisk hele Sjælland og Odense og Aarhus og resten af det skønne Danmark. Læs mere om det her 

Klik dig videre på nedenstående link for at se billeder, mål og beskrivelse af vores kaffevogne.

Lej en kaffevogn – hyppigt stillede spørgsmål og svar

“Er det økologiske kaffebønner i serverer fra jeres kaffevogne?”

Ja, vi serverer kun økologisk kaffe. Vores mobilkaffebarer tilbyder økologisk kaffe som en del af sortiment. Det er en god måde at sikre, at du får en kop kaffe af høj kvalitet, der samtidig er miljøvenlig.

Vores kaffe ristes hos Kontra Coffee, et dansk risteri. Denne kaffe er vores økologiske bud på en god espresso, som smager skønt. Kaffenvognen byder på noter af mælke chokolade, appelsin og marzipan. Den er smagfuld som en ren espresso, men også rigtig god til Cafe Latté, Cappucchino, Flat White, Cortado og Espresso Macchiato som alle findes i vores kaffemenu.

De økologiske kaffebønner er fra Colombia, Tolima. Kaffe produktion i Tolima ses som en vigtig nøgle til fremdrift i samfundet og involverer kvinder og unge. En kaffebønne med omtanke og værdi.

Fra SweetStreets 3 kaffevogne ”Den Sorte Ridder”, ”Det Blå Lyn” og “Perry”, samt kaffebord-setup ”Den Lille Smarte”, serverer vi økologisk kvalitets kaffe fra Kontra Kaffe.

“Kan man få økologisk te fra jeres kaffevogne?”

Udover kaffe er det muligt også at få økologisk kvalitets te fra det danske tefirma Emeyu. Her har vi typisk, grøn te, Breakfast tea, og ellers varierende muligheder. Derudover kan der vælges Chai latte, varm chokolade m. flødeskum, Irish coffee og om sommeren en skøn kold iskaffe m. sirup. Dertil serverer vi også affrigato, hvis en isvogn ligeledes tilkøbes.

Hvordan fungerer en mobil kaffevogn?

En mobil kaffevogn er en fantastisk måde at tilføje et ekstra touch til ethvert arrangement. Det er en kaffebar, der er udstyret med alt, hvad der er brug for til at servere kaffe af høj kvalitet, så du kan få den perfekte kaffevogns oplevelse sammen med dine gæster.

Der medfølger en barista til at lave kaffe og espresso og hvad der ellers ønskes. Vognen er udstyret med alt det der er nødvendigt for at lave kaffen, såsom espressomaskiner, kaffekværne, mælkeskummer m.v. En mobil kaffevogn kan lejes til alle typer arrangementer og kan sættes op både ude og inde.

Besøg hos vores kaffeleverandør Kontra Coffee