Lej en pandekagevogn

Lej en pandekagevogn hos SweetStreet

Vi har 6 pandekagevogne og 15 års erfaring

Pandekagevogn fra SweetStreet – Så er du sikret den bedste oplevelse. Hos os finder du blandt andet Danmarks første pandekagecykel og med erfaring i branchen siden 2009, har vi nu 12 vogne. Pandekager er en fantastisk måde at tilføje et strejf af sødme til din næste fest eller arrangement. Vi medbringer alt til arrangementet selv den gode lounge musik. Dertil får du altid en eller flere glade, søde og passionerede medarbejdere ud til at lave pandekagerne til dig og dine gæster.

Priser fra 3.500 kr. 

Pandekageservering fra pandekagevogn

Vores rekord antal kuverter på 3 timer?

Antal pandekagevogne

Antal crepes artister

Lej en pandekagevogn og sig check til en hurtig og lækker dessert med den rigtige street food vibe. En pandekagevogn fungerer til ethvert arrangement, både firmaarrangementer, events, bryllupper, fødselsdage og meget mere. Vores team vil tage sig af alt lige fra opstilling, til servering af de økologiske, friskbagte  pandekager. Med stor erfaring og professionalisme, kan vi med garanti levere den helt rigtige pandekageoplevelse. Om det er fra Danmarks første pandekagevogn, eller en af de mange andre dessertvogne evt. kombineret med en kaffevogn.

Al servering foregår i SweetStreet uniformer, med et smil, god service og en professionel kundetilgang. Og hvis I ønsker det, har vi musik med og herfra spilles der den helt rigtige lounge musik. Så læn dig tilbage og nyd duften af friskbagte pandekager og lyden af sød musik.

Pandekage med hjemmelavede toppings
Pandekagevogn

Super oplevelse

Vi har i forbindelse med et event i AP Pension benyttet os af SweetStreet og deres kaffe/vaffel/pandekage vogne. Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, super service, imødekommende og glad personale, god kaffe og lækre vafler/pandekager.
SweetStreet kan varmt anbefales.

AP Pension - Marthine Overgaard Bertelsen

Sikke en skøn oplevelse

Sikke en skøn oplevelse, da vi fik besøg af SweetStreet i vores virksomhed! Alle havde et stort smil på læben, da de gik fra vognen med en lækker tyk vaffel eller saftig pandekage - og med alverdens lækre toppings! Og nogle tog endda lige en ekstra runde:)

Tak for at gøre vores torsdag endnu bedre!

Majken Andersen Havn

En oplevelse du aldrig glemmer

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

Cl Ejendomme

Lej en pandekagevogn og få søde økologiske friskbagte pandekager til din fest

De søde hjemmelavede økologiske pandekager serveres med traditionelle toppings såsom sukker, kanel, hjemmelavet syltetøj, Cointreau og masser af nutella fra vores pandekagevogn. Men derudover har SweetStreet valgt at udvikle ideen omkring toppings ved at udvide sortimentet med toppings som, friske jordbær og banan, hjemmelavet saltet karamel, hjemmelavet vanillefrostings, hjemmetlavet lemon curd m.m. Kun fantasien sætter grænser – vores pandekagevogn kommer med det hele. Søde pandekager kan sætte et smil på alles læber – uanset alder.

Pandekagevogn med pandekage

Lad os servere pandekager til din fest
fra vores pandekagevogne

Hvis du vil have os rullende forbi med en eller flere pandekagevogne til dit næste arrangement, uanset om det er firmafesten, fødselsdagen, konfirmationen, studentergildet eller noget helt femte, så vil vi glæde os til at servere og underholde dig og dit selskab. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan se priser for leje af vores pandekagevogn her.

Pandekage med nutella, jordbær og banan
Pandekage med æblekompot

Vores pandekagevogne er udstyret med alt det nødvendige for at servere de lækre, frisklavede økologiske pandekager til dine gæster. Vi har efter mange års erfaring, fremstillet opskriften på den perfekte velsmagende og velduftende søde pandekage, som er lavet fuldstændig fra bunden med friske økologiske råvarer. De tilberedes til perfektion på stedet, hvilket sikrer, at de altid er varme og luftige.

Når SweetStreet ankommer til dit arrangement, er det med den helt rigtige SweetStreet stemning. Se vores Instagram eller Facebook og mærk SweetStreet stemningen på kontoret eller for den sags skyld hjemme hos dig selv. Vores kunde kartotek består af navne som Novo Nordisk, Mercedes, Mærsk og mange af Danmarks største navne. Alle vil have en bid af en SweetStreet pandekage.

SweetStreet bager alle pandekager på stedet til dit arrangement, hvilket sikrer dine gæster og dig en fantastisk smagsoplevelse og ikke mindst oplevelsen af kunsten bag fremstillingen af den fejlfrie runde pandekage. SweetStreets medarbejdere er yderst serviceminded og serverer altid vores produkter med et smil på læben og et glimt i øjet.

SweetStreet tilbyder street food i form af søde pandekager, økologisk kaffe, ægte belgiske vafler og dansk fløde is. Skal festen have besøg af kombinationen af vores isvogn og kaffevogn? Klarer vi naturligvis også dette. Danmarks første pandekagecykel “Frk. Kobber” er blot en af vores mange flotte pandekagevogne du kan vælge imellem. Vi klare alle opgaver om det er til vands, til lands eller i luften… Ja vi har serveret en pandekage til en SAS pilot, mens han sad i flyet.

Reciprocal Link:Hot Directory .net

Lej en pandekagevogn? – Svar på de hyppigste spørgsmål:

 

“Skal vi selv have tallerkner til pandekagerne?”

Du skal ikke tænke på noget – vi medbringer vores pandekagelommer som vi serverer vores lækre pandekager i.

“Skal vi sørge for elektricitet til pandekagevognen?”

Nej, pandekagevognen er selvforsynende og kører på gas.

“Får man alle toppings på menuen når man bestiller en pandekagevogn?”

Ja, vi tager ALTID alle vores lækre toppings med.

“Laver I glutenfri pandekager?”

Ja det gør vi, blot lad os vide dette i god tid, så vi kan forberede og pakke det på pandekagevognen.

“Kan vi få vores logo på jeres emballage?”

Ja, det kan vi i hvert fald, blot lad os vide dette ved bestilling så tager vi det retur til vores leverandør.

“Kan I klare store serveringer som f.eks. til 1000 kuverter?”

JA, sagtens vi har en rekord på 2.000 kuveretr på en dag.