Kaffeløsninger til events

Kaffevogne og dessertvogne til festivaler og større events

med et af Danmarks bedste team af baristaer

Når det kommer til festivaler og større arrangementer, er SweetStreet en af de bedste udbydere af professionelle kaffevogne og dessertvogne. Vi har hele 11 flotte veludstyrede vogne, der alle er designet til at håndtere det store antal gæster ved festivaler og større arrangementer. Vores profesionnelle og servicemindede team står for serveringen, så du kan fokusere på arrangementet

Vi har stor erfaring med kaffeløsninger til større arrangementer og vi har bl.a. serveret til musikfestivalen Stella Polaris, Børnefestibal, The Color Run, Gung Hoe, Yoga festival og Distortion mm. Intet er for stort eller for småt for SweetStreet.

Kaffeløsning til arrangementer

Vores erfarne baristaer vil servere for alle jeres gæster. Vi tilbyder de bedste kaffe specialiteter, lavet med en skøn lækker økologisk kaffe fra det danske risteri Kristians Kaffe. Med vores opsatte specielbyggede kaffevogne, kan publikum nyde en velsmagende espresso eller cappuccino, mens de danser til musikken og nyder det gode selskab. Book nu og tilføj en kaffeoplevelse til festivalen de aldrig glemmer!

Vores team af erfarne baristaer vil gøre alt for at skabe en en unik oplevelse, der afspejler stilen for din festival eller event. Vi har en bred vifte af muligheder at vælge imellem, herunder god økologisk kaffe, økologiske hjemmelavde pandekager, ægte belgiske vafler og lækre isvafler med det hele.

Festivalkaffe, godt humør, høj kvalitet og gode råvarer

Når du booker SweetStreet klarer vi serveringen af økologisk kaffe, økologiske pandekager, vafler og is med et snuptag fra vores mobile salgsvogne der både kan klare ude- og indeservering.

En vogn kan hhv. klare op til 100 kopper kaffe pr. time, 70 økologiske søde pandekager, 150 vafler eller 150 is. Og dette er blot med én vogn!

Når vi bager pandekager og vafler og laver den gode øko kaffe, så spreder der sig en dejlig duft, som skaber en hyggelig stemning. Det er en hel fest i sig selv.

Hvis du ønsker vores kaffeløsning til dit event, så klare vi det hele. Vores lækre sweet streetfood og kaffe, bliver serveret af Sweetstreets smilende medarbejdere fra en eller flere af vores flotte cykler eller vogne – alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige. Se hvad andre kunder siger

SweetStreets specialt designede kaffevogne og pandekagevogne tilføjer en ekstra gimick til festivaloplevelsen

Kaffe og dessert er en populær kombination, der kan findes på mange festivaler. Det kan være en fantastisk måde at nyde en sød lækkerbisken på sammen med vennerne og samtidig lade op til næste event.

Hos Sweetstreet går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores kaffevogne. Alle vores vogne er specielt designet til at give den bedste kaffeoplevelse på festivaler og til events. Derudover kan du også leje vores populære pandekagevogn, der serverer lækre, frisklavede øko pandekager med stort udvalg af lækker toppings. Gør det næste festivalbesøg til en fest for smagsløgene med Sweetstreets kaffevogne og pandekagevogne.

Få et energiboost med SweetStreets kaffe

Kaffe er også populært på festivaler, fordi det er en fantastisk energigivende drik, der kan hjælpe med at holde publikum friske og glade, mens de nyder festlighederne.

 Vi køber vores kaffe fra Kristians Kaffe, et dansk risteri, og det er vores økologiske bud på en god espresso, som smager så fuglene synger. Kaffen byder på masser af krydderi, dyb chokolade og en dejlig eftersmag med en let syre. Den er skøn som en ren espresso, men også rigtig god til Caffe Latté, Cappucchino, Flat White, Cortado og Espresso Macchiato. Se vores kaffemenu hvor vi også har kaffe-specialiteter.

Få et uforpligtende tilbud