lej kaffeknallert og dessertvogn

Kaffevogn København,
hvor som helst, når som helst

Hos SweetStreet kan du få de smarteste og flotteste kaffevogne, hver med deres egen unikke identitet. Du kan booke vores kaffevogne og kaffescootere uanset om dit event afholdes på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro i København, Odense eller Aarhus, SweetStreet er nemlig landsdækkende og har mange kunder spredt ud over det danske land. Bare rolig vi tager kaffevognene på vores åbne trailere og kører afsted til jer. Så kaffen serveret.

Kaffe servering, med vores flotte kaffevogne

Vi har en passion for detaljen og ønsker at være de førende kaffeleverandører til dit kaffeevent. Vi tager ud og serverer vores økologiske kaffe, ristet af Kontra Kaffe, hvor som helst og når som helst, fra Stor København, Århus eller Ålborg. Kaffenduften spreder sig hurtigt i gader og stræder.

økologisk kaffe
kaffevogn koebenhavn

Lej kaffevogn i København

Vores mobile kaffevogne kan du se komme kørende i København og omegn på vej til kaffeevents. Da vi har hovedsæde i København vil det hovedsageligt være her, at vi har den største trafik af vores vogne – og her I vil kunne se en smilende SweetStreetere med max 40 km i timen i vores kaffescootere og kaffeknallerter. Vi elsker at tage billeder i Københavns gader og stræder med vores flotte vogne, da København og Street Food miljøet har et smukt match.

Lej kaffevogn på Sjælland

Afholdes jeres event udenfor hovedstadsområdet, er det slet ikke noget problem. Vi placerer vores smukke kaffescootere og kaffeknallerter på vores trailer og kører hen til jer. Når vi ankommer kommer kaffeknallerten eller kaffescooteren kørende det sidste stykke for at give den helt rigtige SweetStreet energi. Hvis vi f.eks. har været i Allerød, Birkerød, Helsingør eller andre nordlige dele af Sjælland, bliver vi altid spurgt om vi er kørt hele vejen i kaffescooteren? Her få vi altid et godt grin omkring, at det nok havde taget et par dage hvis det var så vel, da vores kaffescootere og kaffeknallerter kører max 40 km i timen (på en god dag med medvind).

økologisk kaffe

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af en af vores kaffevogne eller dessertvogne

kaffevogn koebenhavn

Lej kaffevogn i Nordsjælland

Vores kaffevogne kører tit til Nordsjælland og serverer vores skønne kaffe som ristes af Kristians Kaffe. SweetStreet har serveret igennem årene for en hel del private kunder i det Nordsjællandske – både til vejfest, fødselsdag og andre hyggelige private fester. SweetStreet har stået for kaffeserveringen og selvfølgelig med whiskey til vores skønne Irish Coffee – skal der være fest, så lad der være fest.

Kaffen er baristaserveret med et smil. Vi serverer derudover ligeledes for en hel del virksomheder i det Nordsjællandske – store som små – fra Mærsk Drilling til Restaurant ”Address” i Tuborg Havn. Sweetstreets Founder har rødder i Nordsjælland, han er selv født i Rungsted og kender hver en krog af Whiskeybæltet.

Lej kaffevogn – Århus eller Odense

Vi har været en hel del i Århus og sikke et syn når vores kaffevogn kommer sejlende med Molslinjen til dit event. Hvis vi skal til Århus, Aalborg eller Odense kommer vores kaffevogne på vores trailer og fragtet dertil – dog kommer vi kørende ind til dit event i kaffevognen, spreder den bedste stemning med musik og hygge og ikke mindst servering af en professionel barista.

Vi nyder at kunne servere for hele det danske kongerige og glæde flest mulige helt fra Aalborg til København med vores skønne vogne, kaffe, SweetStreetere og musik. For som SweetStreet siger: ”Nord, Syd, Øst og Vest – serverer SweetStreet kaffe til hver en fest”.

Vi har dog også vores gode jyske samarbejdspartner, som ud over salg af bl.a. kaffemaskiner og god kaffe også kører ud med mobile kaffevogne til events  – kontakt gerne kaffeexpressen.dk  hvis eventet skal afholdes i Jylland.

Kaffevogn til event