Priser på leje af kaffevogne og dessertvogne

Der er mange af vores kunder som spørger: ”Hvad koster det at leje en vogn?”. Hos SweetStreet skræddersyer vi hvert enkelt tilbud til lige præcis dit event, hvorfor det er svært at sige en fast pris.

Vores priser afhænger af hvilken vogn du ønsker at leje, hvor mange gæster vi skal servere for, hvor lang tid vi skal servere i og hvor i Danmark serveringen skal foregå.

For priser på vores andre vogne bedes du kontakte os direkte.

Alle priser herunder er vores startpriser, inklusiv transport fra København Ø på hele Sjælland. For servering på Fyn og i Jylland er mindsteprisen 8.250 kr. ex. moms uanset vogntype.

Uddybende om priser på kaffevogn

Kaffevogn priserne er forskellige ift. om det er en mobil kaffebar pris, kaffescooter, kaffevogn, kaffecykel, kaffeknallert. Dertil hvor mange baristaer der ønskes til at servere fra kaffevognen. Med 2 baristaer kan vi hurtigt komme op på min. 100 kopper kaffe i timen. Vi har også en løsning med filterkaffe som kan brygges på forhånd og under serveringen servere kaffe i tonsvis. Filterkaffen er ligesom vores espresso kaffe nøje udvalgt fra risteriet Kontra Coffee.

Leje af kaffevogne varierer også meget ud fra om det er 1, 2, 3 helt op til 8 timers kaffeservering. Derudover er prisen også varibel ift om det er en mobil kaffebar til messe som en del af en messestand eller om det er til et privat småt arrangement. Sågar kunne et firma arrangement være en prisforskel, ift. hvor hurtigt vi skal eksekvere i en pause.

Vi har ovenikøbet et udtryk for, hurtigheden af serveringen fra kaffevognen: Ferrari mode hvor vi serverer den hurtige espresso kop kaffe, eller Volvo mode hvor vi hygger og small talker om kaffens oprindelse.

En anden større udregning ift. priser på serveringen fra kaffevognen er transport. Igen er det gældende hvor mange baristaer og kaffevogne som skal transporteres til dit arrangement. Hertil hvor lang tid vi bruger på transport fra vores base i Søborg. Hvis det er længere distancer sættes vores kaffeknallerter på trailer og køres med bil til arrangementet. Og nogle gange er 2 biler med dertil 2 trailere, her bliver prisen ligeledes derefter. Vi har flere trailere til at transportere alle vores kaffevogne på til dit event.

Vi har utrolig travlt i højsæson og hvis vi ikke har plads i kalenderen har vi heldigvis samarbejdspartnere som vi kan trække på. Dette kan også arrangeres hvis du ønsker mere end 8 mobile kaffebarer til din servering. Vi har sågar en samarbejdspartner i Ålborg. 

Vi synes også at det giver mening at fremhæve at vi kan lave faste kaffebarer/ kaffe cafe i jeres virksomhed. Dette har vi erfaring med fra det danske smykkefirma Pandora, entreprenør fællesskabet Symbion og fornyligt GN. Her sætter vi en mobil kaffebar op for at teste konceptet og om folk er kaffetørstige. Herefter designer vi sammen med jer – jeres drømme kaffe cafe. Vi står for opsætning og drift, her sælger vi kopperne til en fordelagtig pris f.eks. en barista kaffe koster 25 kr. Vi vil med glæde vise jer vores cases med billeder, tegninger og ambitioner.

Uddybende om pris på dessertvogne

Vi har pandekagevogne, vaffelvogne, isvogn og æbleskivevogne som alle går under dessertvogne. Her er prisen meget forskellig fra produkt til produkt og fra vogn til vogn. Og igen er det de samme parametre som er gældende, dog vil vi tilføje allerede nu at priserne er højere på vores dessertprodukter pandekager, vafler, is og æbleskiver end på kaffen. Alt er hjemmelavet alt fra den skønne pandekagedej, til den salte karamel og søde jordbær syltetøj. De produkter som ikke er hjemmelavet er nøje udvalgt såsom vores Belgiske Vafler, som er importeret direkte fra Bruxelles. 

Hvis der opstår spørgsmål står vi til rådighed 24/7, for at skabe den bedste oplevelse for dig som kunde. Vi har vores motto: “We count memories not calories” – vi ønsker til hver en tid at være med til at skabe gode oplevelser som bliver til gode minder. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud