lej kaffevogne og dessertvogne til fest hos Sweetstreet

Mobile kaffevogne og dessertvogne

Lej den perfekte kaffevogn, pandekagevogn, isvogn og vaffelvogn

Vores stilfulde og unikke vogne er den perfekte måde at tilføje et særligt touch til dit firmaarrangement, bryllup eller enhver anden speciel lejlighed. Herunder kan du se alle vores specialdesignede vogne, som du kan booke hos SweetStreet. Til alle bookinger er der servering inkluderet af en af vores baristaer, eller crepes- eller vaffel artister. Du kan kombinere kaffevognene og dessertvognene som du ønsker og vi assisterer med at sætte den bedste pakkeløsning sammen til dit event. 

De flotte Kaffevogne og dessertvogne

Pandekagevogn

Frk. Kobber – Danmarks første pandekagecykel

Lej Danmarks første pandekagevogn

Hos SweetStreet er vi stolte af, at kunne tilbyde Danmarks første pandekagecykel Frk. Kobber

Pandekagecyklen er ikke kun smuk at se på, men også funktionel. Hendes slanke model gør det muligt at sætte den op hvor som helst, hvilket gør Frk. Kobber perfekt til både udendørs og indendørs arrangementer.

Mål :
B: 0.93 m –  L: 2.5 m

Se vores pandekage menu her

Læs mere om Frk. Kobber

Denne smukke kobbercykel er prydet med håndlavede messingdetaljer, hvilket gør den til et virkelig iøjnefaldende stykke håndværk. Designet er skabt af Nicolas, vores founder.

Med sit vintage look tilføjer det et strejf af nostalgi til enhver begivenhed og skaber en unik og mindeværdig oplevelse for gæsterne.

Vores team af erfarne crepes artister sørger for alt, lige fra tilberedning til servering af pandekager, til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Pandekagerne er lavet med friske økologiske ingredienser, så dine gæster vil nyde en lækker lækkerbisken af høj kvalitet.

Hvis du vil tilføje et unikt touch til dit næste arrangement, så overvej at leje Danmarks første pandekagecykel fra SweetStreet. Kontakt os i dag for at lære mere om denne unikke mulighed og for at begynde at planlægge dit næste arrangement.

Da Frøken Kobber følte sig alene, fik hun selskab af Kamæleonen. En unik to-i-en dessertvogn, der både kan lave pandekager og vafler hvortil alverdens toppings kan tilvælges. Han er sit navn tro og kan skifte farve fra grøn til blå – i sandhed en ægte Kamæleon.

Denne alsidige vogn er perfekt til begivenheder og fester, hvor du vil tilbyde dine gæster flere typer desserter at vælge imellem.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores pandekage- og vaffel menu her

Læs mere om Kamæleonen

Pandekage- og vaffelvognen er udstyret med alt, hvad der skal til for at lave både pandekager og vafler på stedet, hvilket sikrer altid er varme og friske produkter. Vi tilbyder en bred vifte af toppings at vælge imellem, herunder frisk frugt, chokolade og karamel.

Vores team af erfarne pandekage- og vaffel artister iført flot uniform, sørger for alt. Lige fra tilberedning til servering af pandekager og vafler, med toppings alt efter gæstens ønske – til lyden af god musik fra vores små højtalere.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over kvaliteten og smagen af vores pandekager og vafler. Kontakt os i dag for leje af pandekager og vaffelvogne, så du kan begynde at planlægge din næste fest.

Pandekagevogn med vafler

Kamæleonen – to i én dessertvogn

Lej pandekage og vaffelvogn til events

Pandekagevogn / knallert

Mr. Fancy – den hurtige

lej kaffevogn her

Mr. Fancy er en unik og iøjnefaldende pandekagevogn, som er perfekt til arrangementer og fester. Denne smukke vogn er dækket af en folie, der skifter farve afhængig af hvordan lyset rammer den, hvilket skaber en fascinerende og farverig effekt. Nuancerne er lilla, grønne, blå og bronze, hvilket gør den unik og festlig.

Mål
H: 1.70 m – B: 1.47 m – D: 2.45 m  (Målt uden parasol)

Se vores pandekage menu her

Læs mere om Mr. Fancy

Vognen er nem at forberede til servering, da den hverken kræver strøm eller vand. Dette gør den perfekt til udendørs arrangementer og festivaler.

Herfra kan der serveres søde pandekager med alle vores lækre hjemmelavede toppings. Dine gæster vil elske den unikke oplevelse det er, at få pandekager serveret fra denne knallert.

Vores team af erfarne crepes artister sørger for alt, lige fra tilberedning til servering af pandekager, til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Den sorte ridder er en unik og effektiv kaffe og dessertvogn, som er perfekt til travle arrangementer og fester. Denne alsidige vogn er udstyret med alt det nødvendige for at servere lækre, frisklavede belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade til dine gæster.

Kaffe og vaffelvognen er perfekt til arrangementer, hvor du gerne vil tilbyde en god kop baristakaffe sammen med en dejlig sød dessert.

Mål
H: 1.80 m – B: 1.30 m – L: 2.6 m

Se vores kaffemenu og se vores vaffelmenu

Læs mere om Den Sorte Ridder

Vaflerne er lavet med autentiske belgiske ingredienser og tilberedes til perfektion på stedet, hvilket sikrer, at de altid er varme. Vi tilbyder en bred vifte af toppings at vælge imellem, herunder frisk frugt, chokolade og flødeskum. Vores kaffe er lavet med økologiske bønner af høj kvalitet, hvilket sikrer, at dine gæster vil nyde en rig og smagfuld kop kaffe.

Han er en ægte ridder, en kaffe- og dessertvogn, der med sikkerhed vil redde dig og alle omkring dig – både store som små.

Vores team af erfarne baristaer sørger for alt, lige fra tilberedning til servering af vafler og kaffe til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Kaffevogn og vaffelvogn i én

Den Sorte Ridder – den mest effektive af dem alle – da den både er en kaffe og dessertvogn

kaffevogn og vafler til arrangementer

Kaffeknallert – kaffe tuk tuk

Det Blå Lyn – Danmarks flotteste kaffeknallert

lej kaffevogn hos sweetstreet

Hos SweetStreet er vi stolte af at kunne tilbyde Danmarks smukkeste kaffescooter, Det Blå Lyn.

Det er en stilfuld og professionel udstyret kaffe tuk tuk, med alt det nødvendige for at servere en perfekt kop økologisk, friskbrygget kaffe, te, varm chokolade og iskaffe til dine gæster. Kaffescooteren er bygget til at modstå alle vejrforhold, så uanset om det er varmt eller koldt, kan den klare det.

Mål
H: 1.80 m – B: 1.30 m – L: 2.6 m

Se vores kaffe menu her

Læs mere om Det Blå Lyn

Denne unikke og meget eftertragtede kaffevogn er perfekt til arrangementer og fester, hvor gæster har forskellige præferencer for deres kaffe.

Kaffeknallerten er bemandet af erfarne baristaer, som kan servere en bred vifte af kaffe- specialiteter til dine gæster. De vil tage sig af alt lige fra at brygge kaffen til at servere den med et smil efter og med et lille latte hjerte i.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over kvaliteten og smagen af vores gode kaffe, samt den unikke oplevelse det er at have en tuk tuk kaffevogn til dit arrangement.

Vores team af erfarne baristaer sørger for alt, lige fra brygning til servering af  kaffe til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Perry – vores kaffe og vaffelvogn – er større end vores andre kaffevogne og kaldes en Ape Classico, vores små hedder Ape Piaggio.

Denne store og unikke kaffe og dessertvogn er perfekt til store arrangementer, da den indeholder et dobbelt vaffeljern og dermed kan lave dobbelt så mange vafler. Vi serverer selvfølgelig vores vafler med vores skønne hjemmelavede toppings.

Fra Perry kan vi servere vores skønne kaffe og varme drikke fra den ene side og fra den modsatte side kan vi servere vores ægte belgiske vafler med vores hjemmelavede toppings og dermed sprede køen ekstra godt ud.

Mål
H: 2.5 m – B: 1.55 m –  L: 3.40 m

Se vores kaffemenu og vores vaffelmenu

Læs mere om Perry

Vores kaffe/vaffel vogn Perry er noget af et syn da den er større end vores andre scootere og knallerter. Det gør den perfekt til større begivenheder, og den tiltrækker sig endnu mere opmærksomhed, uanset hvor den står.

Denne vogn er udstyret med alt det nødvendige for at servere lækre, frisklavede belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade til dine gæster. Vaflerne er lavet med autentiske belgiske ingredienser og tilberedes til perfektion på stedet.

Vi tilbyder en bred vifte af hjemmelavet toppings, herunder frisk frugt, chokolade og flødeskum. Vores kaffe er lavet med økologiske bønner af høj kvalitet, så du og dine gæster vil nyde en rig og smagfuld kop kaffe.

Vores team af erfarne baristaer sørger for alt, lige fra tilberedning til servering af vafler og kaffe til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Kaffe og Vaffelvogn

Perry – den helt store – kaffe og dessertvogn

Lej stor kaffevogn og vaffelvogn til events og messe

Mobil kaffebar

Ingen udfordring er for stor til “Den lille smarte”

book Kaffebord setup

Denne mobile kaffebar er løsningen, hvis der er udfordringer med at få en kaffeknallert op af trapper, igennem døre eller ind i elevatorer.

Denne lille og lette kaffebar er perfekt til arrangementer, hvor pladsen er begrænset.

Han kan komme op af trapper uden problemer da han næsten ingenting vejer og han kan komme igennem små snævre døre, hvilket gør den perfekt til arrangementer på unikke eller svært tilgængelige steder. Det eneste han skal bruge for at starte op er et 230V strømstik, så er der serveret.

Vi medbringer alt der tilhører en baristakaffe servering, dertil 25 m forlængerledning til strømmen.

Mål
H: 140 cm – B: 55 cm – L: 108 cm

Se vores kaffe menu her

Læs mere om Kaffebord - setup

Vores team af erfarne baristaer sørger for alt, lige fra brygning til servering af  kaffe til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Vores isvogn Bror Krom er en unik og meget eftertragtet herre til arrangementer og fester. Denne smarte iscykel er fuldfolieret i krom, som giver et flot og rent look.

Iscyklen er smal hvorfor den nemt og bekvemt kan komme til begivenheder og events, hvor der skal serveres iskolde lækkerier til gæsterne.

Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige isvarienter. Se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj hvilket tilføjer et ekstra strejf af sødme til oplevelsen.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores is menu her

Læs mere om Bror Krom

Denne stilfulde og fuldt udstyrede isbil er perfekt til begivenheder, hvor dine gæster kan vælge hvordan de vil have deres is serveret. Vi medbringer vafler, bægre, skeer og servietter.

Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, er denne is-cykel et glædens syn, der får én til at kigge en ekstra gang, uanset hvor den dukker op.

Vores team af erfarne isvaffel magere sørger for alt, lige fra servering af vaffelis til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Isvogn

Bror Krom – den smarte fyr

isvafler til fest med isvognen Bror Krom

Isvogn

Sorte Per – den slemme gavtyv

Book isvogn til event

Denne stilfulde og sorte iscykel er fuldtudstyret og perfekt at booke til fester, hvor du og dine gæster kan få serveret vaffelis med det hele.

Med gammeldags isvafler og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Sorte Per et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op.

Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige isvarianter, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj, hvilket tilføjer et ekstra strejf af sødme til oplevelsen.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores is menu her

Læs mere om Sorte Per

Denne stilfulde og fuldt udstyrede isbil er perfekt til begivenheder, hvor dine gæster kan vælge hvordan de vil have deres is serveret. Vi medbringer vafler, bægre, skeer og servietter.

Vores team af erfarne isvaffel magere sørger for alt, lige fra servering af vaffelis til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Mr. Rosé er fuldfolieret i rosékrom, hvilket gør ham ekstra stilfuld og sofistikeret at se på.

Med gammeldags is og appetitvækkende smagsvarianter, der spænder fra kendte klassikere til moderne fortolkninger, får Mr. Rosé et smil frem hos enhver, uanset hvor den dukker op.

Du kan til dit arrangement som standard vælge 4 forskellige isvarianter, se disse valgmuligheder under menuen. Med til serveringen fås: flødeskum, flødebolle og syltetøj.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponeret over den unikke og elegante oplevelse det er, at have Mr. Rosé til dit arrangement.

Mål
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Se vores is menu her

Læs mere om Mr. Rosé

Denne stilfulde og fuldt udstyrede isbil er perfekt til begivenheder, hvor dine gæster kan vælge hvordan de vil have deres is serveret. Vi medbringer vafler, bægre, skeer og servietter.

Vores team af erfarne isvaffel magere sørger for alt, lige fra servering af vaffelis til lyden af god musik fra vores små højtalere og iført flot uniform.

Isvogn

Mr. Rosé – den elegante herre

Flot iscykel kan lejes til arrangement

Æbleskivevogn

The Æbleskivevogn – the hyggelige one

firmajulefrokost med æbleskiver

Denne smukt designede æbleskivevogn er perfekt til firmafester, som  ønsker julehygge og desserter. Den er bygget til at kunne rumme op til 100 æbleskiver ad gangen, hvilket sikrer, at der altid er en frisk omgang æbleskiver klar til servering og gør den ideel til store og små serveringer.

Æbleskiverne bliver lavet på traditionel vis, men med et twist af kardemomme, der giver dem en unik og lækker smag. Dejen vendes på gammeldags vis med lange strikkepinde, hvilket er et sandt show i sig selv.

Vi har gjort menuen lidt mere street, så den ud over det klassiske tilbehør, har tilføjet toppings, såsom Nutella, knuste pebernødder, karamel, flødeskum og meget mere.

Book også et Gløgg set-up eller Varm chokolade – setup til denne vogn, det gør den til den perfekte kombination til en rigtig julefest. Vi medbringer selvfølgelig julemusikken 🎅

Mål
B: 55 cm – L: 1.52 m

Se vores æbleskivemenu her

Læs mere om The Æbleskivevogn

Denne æbleskivevogn er ideel hvis der er udfordringer, såsom smalle indgange eller elevatorer.

Når du vælger SweetStreet til dit næste arrangement, kan du være sikker på, at dine gæster vil blive imponerede over kvaliteten og smagen af vores æbleskiver, samt den unikke og hyggelige oplevelse det er at have æbleskivervognen med til dit julearrangement.

Vil du vide mere om æbleskiver, så tag evt et kig på æbleskivevogn.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
på kaffe og dessertvogne