Lej en isvogn 

Helt op til 700 kuverter i timen

Med erfaring i branchen siden 2009, kan vi med vores 4 isvogne leverer diverse isvarianter: flødeis, sorbet, vegansk og laktosefri.  Vi serverer vores kugleis i sprøde vafler eller bæger m. flødeskum, syltetøj og en flødebolle. Vi medbringer alt fra servietter, skraldespand, lounge musik og vores isvogne står altid skarpt. Vores iscykler kan sættes op hvor som helst – alt kan lade sig gøre hos SweetStreet. Vores isvogne kan levere 700 is i timen ved at sammensætte en større vognpakke med flere ispiger og isdrenge. Her det nemt at leje en isvogn. 

Priser starter fra 5000 kr.

Vælg mellem Hansens is, Ben & Jerry’s eller Premier is,  her er et stort udvalg af smagsvarianter se menu længere nede på siden

lej en iscykel til fest
Is i vaffel scaled
isvafler-til-arrangement

Lej en Isvogn – det er altid en succes

Vi synes det er en fornøjelse når kunden er med til at vælge både isvogn og isvarianter, men vi er også mere end glade for at hjælpe med at sammensætte hele pakken for dig. Det skal være nemt og bekvemt for dig at booke SweetStreet til dit isvogns arrangement. Derfor tager vi dig også i hånden fra start til slut. Vi har øje for detaljen – og det er et af vores kendetegn.

Vi har været med til utallige events siden 2011 med vores flotte, unikke isvogne og de skaber altid en rigtig god stemning, når de kommer med desserten til festen.

Det er altid en succes når der bliver serveret kugleis til festen, uanset om det er til et bryllup, konfirmation, firmafest, events, reception, stor fødselsdag eller hvad der nu skal fejres. Vores isvogne og iscykler er perfekte til enhver begivenhed.

Super oplevelse

Vi havde jer ude i sidste uge til et housewarmings-arrangement for ca 40 gæster. Det var en forrygende oplevelse - og alt logistik og samarbejde klappede bare fra start til slut! I kom med godt humør og velvilje til, at alle skulle få en god oplevelse.
Is og vafler mm var af høj kvalitet og der var god stemning med loungemusik i baggrunden. En dejlig oplevelse som vi kun kan anbefale!!
De bedste hilsner og gå gensyn
Simpson Spence Young - Bidsted A/S
Lars Busk

Sikke en skøn oplevelse

Tak for et fantastisk arrangement , det var en super fantastisk oplevelse vi have med alle jeres 3 boder Kaffevogn/iscykel og pandekagecykel , betjeningen og desserten /Kaffen var i topklasse og jeres setup gav en fantastisk og anderledes oplevelse

Med venlig hilsen Maria og Thomas
CFP Group a/s

En oplevelse du aldrig glemmer

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

Cl Ejendomme

Isvogn med servering af is efter eget ønske

Nedenfor kan du se vores ismenu som består af flødeis, sorbet, vegansk og laktosefri is. Du er velkommen til at sammensætte din egen menu blot informer os om dette. Du kan vælge 4 isvarianter pr. vogn.

We don’t count calories – but memories .. så spis gerne 2 is fra vores isvogne.

Vælg imellem vores forskellige is leverandører

Lej en isvogn – vi svarer på de hyppigste spørgsmål her

“Har jeres isvogne brug for strøm?”

Vores isvogne behøver ikke strøm, men hvis vi skal stå i mere end 3 timer og servere vil et normalt strømstik 230v hjælpe med at holde isen helt kold. Vi medbringer selv kabeltromle.

“Hvor mange is kan en isvogn lave i timen?”

Potentielt kan vi lave 150 is i timen med 1 vogn og 1 medarbejder. Her kan du så tilføje flere isvogne og flere medarbejdere. Andet eks. er 4 isvogne med 4 medarbejdere kan potentielt lave 600 is i timen. Flere kuverter er muligt.

“Hvor mange smagsvarianter kan jeg vælge?” 

Du kan vælge op til 4-5 smagsvarianter på 1 isvogn. Og flere isvarianter, hvis du tilføjer flere isvogne. 

“Hvor mange is må man spise?”

I må spise lige så mange is I vil, vi tager altid rigeligt med. 

“Kan man få glutenfri vafler og vegansk is fra isvognene?”

Det kan du bestemt, vi skal blot have det at vide, så sørger vi for at det er med på isvognen.

“Hvor mange kan I servere for, fra jeres isvogne?”

Vores rekord er pt 1500 kuverter på 3 timer, hvor vi kom ud og serverede fra vores 3 isvogne og 1 isbar.

“Hvor længe har I været i branchen?”

Med erfarring siden 2009, er vi det firma som har været længst tid på isvogne markedet. Vi har serveret for næsten alle og en hver, med stamkunder som Novo Nordisk, Mærsk, Mercedes Bentz, Adidas etc. og selvfølgelig den lille hyggelige private konfirmationsfest. Alle elsker en Isvogn fra SweetStreet

Vi elsker det vi laver og har ingen intentioner om at sætte farten ned nogensinde.