æbleskiver bliver bagt på vores æbleskivepande

Lej en æbleskivevogn

Spred julestemning med hjemmelavede æbleskiver

 

Vi har været i branchen siden 2009 og med 4 æbleskivevogne, alle flotte og specialdesignede kan vi klare alt fra små hyggelige arrangementer til de helt store. Vi står for alt fra tallerkner til servietter til den søde julemusik. Vi er selvforsynende og behøver hverken strøm eller vand. Vi kan servere op til 1000 kuverter i timen. Æbleskivedejen bliver lavet fra bunden og er økologisk. Den er skabt ud fra de bedste familieopskrifter. Vi står på stedet og vender den skønne æbleskive dej med strikkepinde, som det traditionelt er blevet gjort.

Vores gammeldags æbleskiver er lidt større end normalt, da vi har fået lavet hullerne i æbleskivejernet større, hvilket gør at 3 stk. kan mætte de fleste.

Når vi serverer vores hjemmelavede æbleskiver har vi både det traditionelle tilbehør med, såsom flormelis og hjemmelavet syltetøj, men vi har også nye ingredienser som Nutella, æblekompot, mandelsplinter, hjemmelavet saltet karamel og flødeskum. Se vores æbleskive-menu her. Du skal ikke tænke på noget, du skal blot læne dig tilbage og nyde en hyggelig stund med dine kollegaer eller familie.

Udover æbleskivevogne kan SweetStreet også klare glögg og varm chokolade med flødeskum.

Priser fra 4.500 kr.

IMG 9966 web scaled
IMG 0058 web scaled

Gløgg til æbleskiverne?

Hvis du kunne tænke dig at booke en gløgg servering til dine æbleskiver eller blot for sig selv, har vi et fint julepyntet bord set-up, hvorpå vi har gløggmaskiner og dertil service med mandel/rosin blanding, kopper og skeer. Vores maskiner kan indholde 25 l gløgg pr. maskine som svarer til 175 kuverter. Det perfekte match til æbleskiverne.

Vi kan medbringe forskellige variationer af gløgg, blot informer os om hvad du ønsker: Traditionel rød gløgg med alkohol eller alkoholfri. Hvid gløgg med alkohol eller
økologisk rød gløgg med alkohol. Vores maskiner kræver 230v/2000w (normalt strømstik) pr maskine.

Intet arrangement er for stort eller småt for SweetStreet.

bestil gløgg til julefrokost
bestil varm-chokolade

Varm chokolade med flødeskum til æbleskiverne? 

Hvis du kunne tænke dig at booke en varm chokolade servering til dine æbleskiver eller blot for sig selv, har vi et fint julepyntet bord set-up hvorpå vi har varm chokolade maskiner og dertil service med kopper, skeer og så selvfølgelig masser af flødeskum. Dette komplimentere æbleskivevognen bedre end noget andet. 

Vores maskiner kræver 230v/2000w (normalt strømstik) pr maskine.

Og man kan også sagtens booke både gløgg og varm chokolade.

Vil du vide mere om æbleskiver eller finde nogle rigtig gode opskrifter, så tag et kig på vores hjemmeside som er dedikeret til æbleskiver: æbleskivevogn.dk

IMG 9612 web scaled

Få et tilbud på en æbleskivevogn her

Perfekte rammer til julearrangemen
Tusind tak for endnu en fantastisk oplevelse. Duften af hjemmelavede æbleskiver og varm gløgg var med til at sætte de helt perfekte rammer om vores julearrangement.

Stor ros til jer for et skønt koncept der holder. Og en tak til jeres medarbejdere for at være smilende, imødekommende og venlige.

Rigtig glædelig jul

Kia Led Odgaard

John Jensen

Sikke en skøn oplevelse

Sikke en skøn oplevelse, da vi fik besøg af SweetStreet i vores virksomhed! Alle havde et stort smil på læben, da de gik fra vognen med en lækker tyk vaffel eller saftig pandekage - og med alverdens lækre toppings! Og nogle tog endda lige en ekstra runde:)

Tak for at gøre vores torsdag endnu bedre!

Majken Andersen Havn

En oplevelse du aldrig glemmer

Yderst venlige og servicemindet personale, med et professionelt overblik.
Havde glæden af deres pandekagecykel frøken Kobber og deres kaffebar, og vores gæster roste dem til skyerne. Det var de bedste pandekager, og mest ekslusive kaffe vi nogensinde havde smagt. Vil man gerne ha en helt speciel oplevelse, med smilene personale og lækkerierne i top. Så er det klart sweet street.

Cl Ejendomme

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder ved booking af æbleskivevogn

 

“Medbringer SweetStreet tallerkner?”

Ja vi medbringer, tallerkner, gafler og servietter.

“Kan SweetStreet også stå for gløgg og varm chokolade”

Det kan vi i hvert fald, blot lad os vide at I også ønsker tilbud på dette så får vi skræddersyet det til jeres arrangement.

“Hvor mange æbleksivevogne har I til rådighed?”

Vi har i alt 4 æbleskive vogne og dertil æbleskive bord set-up.

“Er vognen julet udover at den servere hjemmelavede æbleskiver?”

Ja for den da! Vi julepynter hvert år vores vogne med smukt julepynt og medbringer klassisk og hyggelig julemusik.

“Kan man få en portion æbleskiver mere, hvis man ikke bliver mæt?”

Ja, sig bare til, vi siger det ikk til nogen 🙂