Baristaservering fra vores kaffevogne og kaffeknallerter

Hos SweetStreet kan du få de smarteste og mest specialdesignede kaffevogne, hver med deres egen unikke identitet.

lej kaffevogn med barista til events

Landsdækkende baristaservering fra vores kaffevogne og kaffeknallerter til din fest

Hos SweetStreet kan du få de smarteste og mest specialdesignede kaffevogne, hver med deres egen unikke identitet. Du kan leje vores kaffevogne og kaffeknallerter uanset hvilket event du vil afholde. Lej en kaffevogn til barnedåb? Lej en kaffevogn til bryllup? lej en kaffevogn til firmafesten? eller lej en kaffevogn til bisættelsen. Om dit arrangement afholdes i København, Odense eller Aarhus, har ingen betydning, SweetStreet er nemlig landsdækkende og har en masser kunder spredt ud over det danske land. Vi har en passion for detaljen og ønsker at være de førende kaffeleverandører til dit kaffeevent. Vi tager ud og serverer vores økologiske kaffe, ristet af Kristians Kaffe, hvor som helst når som helst, fra Stor København til Århus.

Lej kaffevogn til bryllup

I ønsker at hygge lidt ekstra om jeres gæster til jeres bryllup, derfor anbefaler vi, at I lejer en af vores kaffevogne med dertil barista til, at skabe den bedste stemning med skønne nykværnede kaffebønner fra risteriet Kristians Kaffe og dertil smuk latteart i jeres cafe latte og capuchino. Vi kan ligeledes tilbyde at gøre jeres kaffeservering endnu mere personlig med jeres initialer og bryllupsdato på kopperne ved et ekstra tillæg. Kaffeserveringen kan ske når I ønsker – efter vielsen, foran kirken eller til ceremonien derefter.

Få et uforpligtende tilbud 

Lej kaffevogn til firmafest

Du ønsker at forkæle dine kollegaer og hvad kunne passe bedre end en kaffevogn med dertilhørende barista. Vi står for musikken, velduftende kaffe og en super hyggelig stemning. De få af dine kollegaer der ikke er til kaffe kan også blive tilfredsstillede, vi medbringer nemlig altid en skøn varm chokolade med flødeskum, den klassiske Spicy Chai latte og derudover et udvalg af te fra det danske bæredygtige mærke Emeyu te. Der er noget til alle og I vil få et uforglemmeligt arrangement.

Og for at det ikke skal være løgn, medbringer vi ligeledes en skøn mørk whiskey til en omgang Irish Coffee som rigtig varmer ganen, hvis I ønkser at tilvælge dette.

Lej kaffevogn til dåb

Du ønsker at forkæle dine gæster efter dit guld er blevet døbt – vi vil anbefale dig at leje en af vores unikke kaffevogne, da det altid er et sikkert hit. Her kan dine gæster vælge imellem alle vores kaffevarianter såsom en smuk cafe latte med latteart, en lille stærk cortado etc. Derudover har vi også et skønt udvalg af varm chokolade med flødeskum, Spicy Chai latte og forkskellige varianter af te fra det danske bæredygtige te firma Emeyu.

Lej kaffevogn til Coffee Mondays

Hos SweetStreet mener vi at ugen altid burde starte med en fantastisk kop kaffe og god musik – ”It’s one of those days where even my coffee needs a coffee”. SweetStreet tilbyder at komme forbi din arbejdsplads og servere kaffe til de morgenfriske til en favorabel pris – send endelig en forspørgsel hvis dette har interesse.

Lej kaffevogn til arrangement

Vi tager ud og serverer vores økologiske kaffe, fra vores skønne specialdesignede vogne, hvor som helst når som helst, fra den lille fest såsom konfirmationen til den helt store fest såsom en virksomheds børsnotering.

En kaffevogn til fest er altid et sikkert hit, og bliver med sikkerhed et lunt og velduftende indslag til din fest.

Hvis vores kaffevogne er for brede til din indgang, da har vi et fantastisk kaffebord set-up. Dette bord set-up kan foldes sammen og dermed komme ind og op alle steder, selv trapper og smalle opgange.

Kaffevogn til fest, kaffevogn til dåb, kaffevogn til bryllup, kaffevogn til bisættelse, kaffevogn til møde, vores kaffevogne kan gøre dit arrangement helt unikt.

For som SweetStreet siger: ”Nord, Syd, Øst og Vest, serverer SweetStreet kaffe til hver en fest”.

Læs mere om leje af kaffevogne til events her

Tilbud på leje af kaffevogn? Kontakt os i dag