Skal du gøre noget mere ud af dit bryllup, event eller firmafest og mangler priser på dette? Se her hvad det koster at leje en foodtruck.

Det er dog forskellige faktorer som udgør den endelige pris. Men en ting er sikkert det bliver alle pengene værd, ifølge Sweets to the Streets mange stamkunder, se bare deres udtalelser på trustpilot og referencer på deres hjemmeside.

Priserne på foodtrucken svinger bredt gældende ud fra følgende punkter og her er, hvad det koster at leje en foodtruck ifølge Sweets to the Streets:
  1. Priserne varier ud fra eventets størrelse og tidpunkter. Er det i en time, eller flere og er det i dags eller natte timerne.
  2. Hvor mange foodtrucks skal der stå til rådighed i x antal timer, bestemmer med sikkerhed prisen, specielt fordi at det dikterer antallet af medarbejdere som skal stå klar til service.
  3. Skal foodtrucken lave den udvidede menu, eller den simple, den hurtige menu opsætning, er også med til at udgøre hvad det koster at leje en foodtruck. Man kan oven i købet få skræddersyet menuen dog til mer pris.
  4. Er der få eller mange gæster er en væsentlig pris faktor. Sweets to the Streets foodtruck kan både komme i små og store størrelser som tilpasses arrangementet.
  5. Prisen er også påvirket af lokationen eventet skal afholdes. Firmaet opererer ud fra Søborg og der kan være pris gebyr, ud fra om det er Sjælland, Fyn eller Jylland. Der har sågar været events i Sverige hvor prisstigninger er selvklare. Her bliver foodtrucken transporteret på trailer eller ligende.
  6. Andre potientielle pris tillæg kan være, hvis du vil have brandet din foodtruck til et bestemt look, måske firma logo eller andet som passe ind til festen.
Her er vores take, på hvad koster det at leje en foodtruck hos Sweets to the Streets og, også med stor sandsynlighed hos andre foodtruck firmaer.
God jagt.